Fixie Fixed Gear fietsen, ook wel Single speed bikes of dory fietsen genoemd, zijn tegenwoordig niet alleen maar een type fiets maar een Lifestyle! De Fixie Fixed Gear Fietsen zijn sportieve fietsen met één speed aandrijving dus zonder tussenliggende vrijloop en zijn afkomstig uit het baanwielrennen. Zodoende kun je blijven trappen en accelereren op je fiets met snelheden dat je niet eerder meegemaakt hebt op een fiets. De Fixie Fixed Gear fiets maakt het allemaal mogelijk! Bij Nieuwefiets-kopen.nl hebben wij diverse Fixed Gear fietsen in ons assortiment. Zo is er voor elke wens een oplossing! Of het nou een dames fixie fixed gear moet wezen of kinder fixie fixed gear, bij H&H Dutch Bikes, nieuwefiets-kopen.nl bent u goed terecht! Bekijk snel ons aanbod in onze webshop, bestel veilig online en profiteer van de beste deal op het internet! Gratis verzending door heel Nederland!

 

De voordelen van een Fixie Fixed Gear fiets

Fixie Fixed Gear fietsen zijn perfecte fietsen voor de fietsliefhebber en trendsetters. In Amerika weten ze er alles van en is de fiets al een hele tijd populair. Echter zien wij dat de trend nu ook eindelijk over komt naar Europa en snel ook!

Een aantal voordelen van Fixed Gear fietsen voor u op een rijtje:

  • Customizable van top tot teen!;
  • Betaalbare prijzen;
  • Stunten & inspireren op youtube!;
  • Adrelina Rush d.m.v. snelheid!;
  • Licht van gewicht (10-15 kg);
  • demontabel in not time!;
  • Uniek en ‘clean’ design;
  • Geen versnellingen, minder ellende!;
  • Eenvoudig & Goedkoop in onderhoud.

Over H&H Dutch Bikes, nieuwefiets-kopen.nl

Wij zijn ondernemers met een passie voor fietsen. Wij vinden dat iedereen recht heeft op een betaalbare fiets met kwaliteit. Daarom bieden wij onze klanten topproducten tegen lage prijzen. Als u op zoek bent naar een nieuwe fiets of fietsaccessoires, dan bent u bij nieuwefiets-kopen.nl aan het goede adres. Wij verkopen o.a. fietsen van Cheetah, VYDZ, TROY, Popal, Spirit, Altec, Avalon, Vogue en BSP fietsen. Uw voordeel is dat wij onze klanten de laagste prijsgarantie van Nederland aanbieden. Al onze klanten die hun fiets bij ons online bestellen, krijgen hun artikelen gratis thuis gezonden en indien gewenst kunnen wij ook fietsen rijklaar afleveren(zeer aangeraden!). Wanneer u online bestelt, doen wij ook ons uiterste best om uw aankoop meteen de volgende werkdag te verzenden.

Via onze website proberen wij u zo goed mogelijk aan te bevelen welke fiets (soort, maat, etc.) het beste bij u past, maar wanneer dit niet voldoende blijkt te zijn, staan wij er ook voor open om uw vragen per e-mail of telefonisch te beantwoorden.

Wij zijn geopend van maandag t/m zaterdag tussen: 09:00 – 18:00 uur.

Tevreden met uw aankoop? Laat dan een review achter op de google+ pagina van H&H Duch Bikes.

Online uw Fixie Fixed Gear fiets bestellen?

Fixie Fixed Gear kopen was nooit zo makkelijk geweest! Overtuigd van de voordelen die de Fixie Fixed Gear fietsen, Single speed Bikes u bieden? Zoek dan snel een passende maat uit in de webshop van Nieuwefiets-kopen.nl, H&H Dutch Bikes en profiteer van de beste deal op het net! Bij ons krijgt u altijd een jaar garantie op uw fiets en profiteert u van gratis verzending binnen Nederland. Veilig betalen kunt u doen via I-Deal en eventueel onder Rembours (zonder extra kosten!) en doordat wij vrijwel alle fietsen in voorraad hebben, kunt u bijna altijd rekenen op een snelle levering. Veel plezier met uw nieuwe Fixie Fixed Gear fiets Also known As Single Speed Bikes!