Om concurrerend te zijn én te blijven, controleren we bij H&H Dutch Bikes dagelijks de prijzen van de belangrijke online fietsenwinkels. Naast een ruim assortiment en onze uitstekende service, kan je er dus vanuit gaan dat wij de laagste prijs hanteren. Het kan natuurlijk voorkomen dat we iets over het hoofd zien of letterlijk en figuurlijk niet de scherpste zijn. Mocht je de fiets elders toch voordeliger zien, dan gaan wij na controle mee in de laagste prijs.

Let op: Gratis Accessoires komen niet in aanmerking voor garantie! Als een bepaalde product of variatie(kleur of maat) van de Gratis Accessoires uitverkocht is dan krijgt de klant een alternatief aangeboden. Hier zijn verder geen rechten aan toegekend gezien het een gratis Accessoires is en sprake is van een gift.

Voorwaarden

  • Het gaat om de zelfde fiets met dezelfde specificaties!
  • De prijs is gebaseerd op dezelfde condities m.b.t. het montage, verzending en eerste gratis onderhoudsbeurt.
  • Laagste prijs garantie geldt voor de afhaalprijs van een volledig afgemonteerde en rijklare fiets. De concurrent moet dus een vergelijkbaar serviceniveau bieden en over minimaal één afhaalpunt beschikken.
  • De aanbieder moet in Nederland een officieel erkend dealer zijn van het te vergelijken product.
  • De laagste prijsgarantie geldt niet in combinatie met andere acties.

De Beste Deal op het net!

Mocht je de fiets toch nog ergens goedkoper vinden en voldoet deze aan de gesteld voorwaarden? Dan gaan wij mee met de prijs en bieden wij je dezelfde prijs!
Let op: Dat kan tót het moment dat we de fiets uitgeleverd hebben. Neem hiervoor contact op met de klantenservice via chat, E-mail of telefoon.