Verfijn resultaten Showing all 9 results
Fietsmerk
Wielmaat ( t.o.v lichaamslengte)
Remmen
Framemaat ( t.o.v lichaamslengte)
Versnellingen
Show sidebar

Bsp Moederfietsen 28 inch

BSP moederfietsen kopen doe je het beste bij H&H Dutch Bikes! Wij bieden u niet alleen de beste deals, maar ook de beste service! Allereerst zorgen we dat de fiets goed gemonteerd wordt door een montage expert. Daarna ondergaat deze een controle check door een tweede expert! Hierdoor weet u zeker dat u een veilige fiets in huis haalt gezien het feit dat u straks met de kleintje(s) gaat fietsen!

BSP Moederfietsen kopen

BSP heeft 3 modellen Moederfietsen:

BSP moederfiets LA Dolce Vita:

De BSP La Dolce Vita moederfiets heeft Robuuste aluminium frame! Uitgevoerd met 3 of 7 versnellingen van Shimano Nexus! Verkrijgbaar in kleuren mat-zwart, Carbon Grey, Blazing Copper mat en azure blue mat en in framematen: Framemaat 50 cm = >  162-174 cm (lichaamslengte) & Framemaat 57 cm = >  174-185 cm (lichaamslengte)

Voorzien van een Shimano Stuurslot. Een compacte voordrager met genoeg ruimte voor de kinderzitje voetjes! Easy fit window voor Yepp kinderzitjes. Abus ringslot type 485, ART** keuring! Sterke G13 RVS spaken. Selle Royal GIO comfort foam met tilhendel! Stabiele Hopper dubbele poot!

BSP moederfiets Seine Classic:

De BSP Seine Classic moederfiets heeft solide aluminium frame met een lage instap! Uitgevoerd met 3 versnellingen van Shimano Nexus! Verkrijgbaar in kleur mat-zwart en in twee framematen: Framemaat 50 cm = >  162-174 cm (lichaamslengte) & Framemaat 56 cm = >  172-183 cm (lichaamslengte)

Voorzien van een stuurstabilisator. Abus Ringslot met ART** keuring! Easy fit window voor Yepp kinderzitjes. Schwalbe/impac banden met een breaker antilek laag berscherming! Sterke G13 RVS spaken. Selle Royal GIO comfort foam met tilhendel! Stabiele Hopper dubbele poot!

BSP moederfiets La Scala:

De BSP La Scala moederfiets heeft solide aluminium frame met een lage instap! Uitgevoerd met 3 en 7 versnellingen van Shimano Nexus! Verkrijgbaar in kleur mat-zwart, Jeans Blue Mat, mat groen ( camo green mat) en in twee framematen: Framemaat 51 cm = >  162-174 cm (lichaamslengte) & Framemaat 57 cm = >  174-185 cm (lichaamslengte)

Voorzien van een Shimano Stuurslot. Voorzien van een 30×30, made by Steco voordrager! Abus Ringslot met ART** keuring! Banden van CST PalmBay 622-50 met anti-lek breakerl aag bescherming! Sterke G13 RVS spaken. Selle San Remo Lugano comfort foam met een tilhendel! Stabiele Hopper dubbele poot!

De BSP moederfietsen, voornamelijk de BSP La Dolce Vita en de BSP Seine Classic, zijn zeer goed bevallen bij onze klanten! Lees de reviews maar na! In vergelijking met de meeste A-merk moederfietsen zoals van Gazelle, batavus en sparta worden de BSP fietsen lichter van gewicht ervaren wat de functionaliteit erg fijn maakt! Zeker als u het gewicht van kinderzitjes en windscherm ook mee vervoert!

Uiteraard zijn de BSP fietsen voorzien van een goede standaard met wijde pootjes! Dat zorgt dat de fiets goed staat en niet om waait! In combinatie met de stuurstabilisator [ Bij de BSP moederfiets Seine Classic ] en stuurslot [ bij de BSP moederfiets La Dolce Vita ] heeft u geen zorgen meer aan uw hoofd! Zo kunt met een gerust hart de kleintjes op de kinderzitjes plaatsen zonder dat de fiets wiebelt of wankelt! Al met al zijn de BSP moederfietsen zeer goed doordacht en ontworpen zodat u zorgeloos kunt fietsen!

BSP fietsen hebben een A-merk uitrusting als het gaat om de versnellingen, remmen en essentiële onderdelen zoals de spaken! Daar wordt er niet op bezuinigd bij BSP! Zo  heeft u een gepoedercoate lak in combinatie met een thermisch verzinkte staal, voorzien van een KTL-lak wat een zeer duurzame bescherming biedt tegen corrosie!