IDeal

Wanneer u internetbankieren heeft bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank kunt u eenvoudig gebruik maken van IDeal. Dit is de makkelijkste en snelste manier van betalen op internet. IDeal betalingen gebeuren in de vertrouwde betaalomgeving van je eigen bank. Via Ideal staat het geld per direct op onze rekening en kunnen wij meteen de fiets uit het magazijn pakken, klaarmaken en verzending. Er is geen sprake van verborgen extra kosten!

Rekening: H&H Dutch Bikes

IBan Rekening: NL12INGB0006663801

In3 – In 3 keer betalen met 0% rente

Betaal je je aankoop liever niet in één keer? Maak dan gebruik van in3: de enige gespreid betaalmethode met 0% rente. In drie keer betaal je het aankoopbedrag zonder extra kosten. Zo koop je binnen je budget je favoriete product. Het minimale bestelbedrag is € 100,- en het maximale bestelbedrag is € 3.000,-.

Voorafgaand aan de betaling doet In3 een supersnelle gegevenscontrole. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kan je contact opnemen met In3 of kiezen voor een andere betaalmethode. Wil je meer informatie over In3? Bezoek dan: www.payin3.nl.

Hoe werkt het?

 Als je kiest voor in3 betaal je het volledige bedrag in drie gelijke delen binnen 60 dagen. Op de dag van je bestelling betaal je het eerste deel via iDeal en wordt je aankoop verzonden. 30 dagen later betaal je het tweede deel en weer 30 dagen later het derde deel. Zo hoef je geen grote uitgave in één keer te doen. Je ontvangt een mailtje zodra je een nieuwe betaling moet doen. Wel zo makkelijk! 

  1. Kies & check:

Kies in3 bij het afrekenen, het systeem doet een supersnelle gegevenscontrole. 

  1. 1e betaling & verzending:

Je doet direct je eerste betaling en de bestelling wordt verzonden. 

  1. 2e & 3e betaling:

Binnen 30 dagen doe je de tweede betaling en binnen 60 dagen doe je de derde betaling.

PayPal

U kunt ook natuurlijk via PayPal uw bestelling plaatsen op H&H Dutch Bikes. Betaal veilig, snel en eenvoudig via PayPal. Gemakkelijk betalen met alleen je e-mailadres en PayPal-wachtwoord.

Creditcard: Mastercard

Betalen met Mastercard is uiteraard ook een optie. U kunt uw creditcard gegevens via onze beveiligde SSL beveiliging veilig invoeren en wij zorgen samen met je creditcardorganisatie voor een goede afhandeling. Noch H&H Dutch Bikes noch derden krijgen je kaartnummer of andere informatie te zien! U bestelling onmiddellijk bevestigd en zodoende kunnen wij uw bestelling zo snel mogelijk versturen!

AfterPay

AfterPay voert voor H&H Dutch Bikes (nieuwefiets-kopen.nl) het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een betaaloverzicht van AfterPay via de AfterPay App kunt inzien en betalen, met de AfterPay App regelt u dit  veilig en heel eenvoudig op uw smartphone. Via de online omgeving Mijn AfterPay kunt u uw betaaloverzichten inzien en betalen vanaf uw computer of tablet. AfterPay houdt u op de hoogte via push notificatie & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor u klaar staat.

U kunt bij H&H Dutch Bikes (nieuwefiets-kopen.nl) betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 250,- als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 500,- .Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met digitale factuur niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Betalen via het fietsplan / werkkostenregeling

Betalen via het fietsplan / werkkostenregeling is zeker ook mogelijk. Om uw bestelling z.s.m. in verwerking te nemen, vragen wij u het formulier digitaal naar ons te mailen of eventueel per post naar onze fysieke winkel te sturen. Zodoende zullen wij u het formulier binnen 3 werkdagen terugsturen met de ingevulde data. Nadat u de gegevens gecontroleerd heeft kunt u deze inleveren bij uw werkgever. Zodoende zal het proces van start gaan en krijgen wij bericht van Nationale Fietsen plan of uw werkgever zelf.  Zodra het verzoek goedgekeurd is door nationale Fietsen plan of uw werkgever, beginnen wij met het afmonteren van uw fiets! Binnen 5 werkdagen ontvangt een bericht dat uw de fiets kunt ophalen bij onze fysieke winkel of dat u deze per post wilt ontvangen ( op afspraak!).

Verzending

Het liefste wil u zo snel mogelijk fietsen op uw nieuwe fiets. Dat willen wij natuurlijk ook! Afhankelijk van uw bestelling zijn er een aantal mogelijkheden. Om een goede inschatting te geven van de levertijd hebben wij een aantal verschillende verzendklassen.

Zo heeft u de mogelijkheid om een fiets als bouwpakket te bestellen of volledig afgemonteerd “100% rijklaar”.

Bestelt u een fiets als bouwpakket [ 85% rijklaar ] dan kunt u de fiets binnen 2 werkdagen thuis verwachten!

Plaatst u de bestelling als bouwpakket [85% rijklaar] en vóór 13.00 uur? Dan kunt u de fiets de volgende werkdag al op de aangegeven afleveradres verwachten!

Plaatst u de bestelling als volledig afgemonteerd [100% rijklaar ], dan kun u de fiets binnen 2 – 5 werkdagen thuis verwachten! De levering gebeurt dan op afspraak met onze speciale koeriersdienst die fiets volledig afgemonteerd bij u thuis aflevert! Betreft de levering wordt u telefonisch benaderd voor een afspraak zodat wij u thuis kunnen treffen!

Let OP: Alle “Avalon” en “BSP” fietsen worden alleen volledig afgemonteerd geleverd! Dat houdt in dat er sprake is van een levering binnen 2-5 werkdagen! Deze fabrikanten willen namelijk dat de fietsen volledig afgemonteerd bij u thuis geleverd worden en zodoende is er geen mogelijkheid om deze als bouwpakket te bestellen.

Bestellingen binnen Nederland worden geheel kosteloos verzonden op de waddeneilanden na! De verzendkosten naar de waddeneilanden zijn € 35 euro.

Wij versturen ook naar België, de verzendkosten zijn dan € 35,- euro.