Show sidebar

Betaalbare mamafiets kopen?

Op zoek naar een mamafiets waarmee u veilig en comfortabel met uw kind(eren) op stap kunt? Bij H&H Dutch bikes vindt u een uitgebreid assortiment aan moederfietsen van hoge kwaliteit.

Onze mamafietsen zijn speciaal ontworpen voor de veeleisende moeder van vandaag. Met een stevige frame, verstelbare zadelhoogte en handige accessoires zoals een kinderzitje of bakfiets, kunt u met uw kind(eren) veilig en comfortabel de stad of het platteland verkennen.

Onze mamafietsen zijn gemaakt van duurzame materialen en worden geproduceerd in Nederland, waardoor u verzekerd bent van een hoge kwaliteit en een lange levensduur. Bovendien hebben wij een groot aantal modellen in verschillende maten en kleuren, zodat er voor iedere moeder een geschikte mamafiets te vinden is.

Bij H&H Dutch bikes hebben wij ook een groot aantal accessoires zoals kinderzitjes, bakfietsen en kinderstoeltjes waarmee u uw mamafiets nog meer kunt aanpassen aan uw wensen en eisen.

Wilt u meer informatie over onze mamafietsen of wilt u advies over welke mamafiets het beste bij u past? Neem gerust contact met ons op of kom langs in onze winkel voor een proefrit. Bij H&H Dutch bikes helpen wij u graag met het vinden van de perfecte mamafiets!

Bij H&H Dutch Bikes bent u aan het juiste adres! Bij ons kunt u namelijk terecht voor de beste deal als het gaat om moederfietsen. Verder kunt uw ook profiteren van onze combo deals. Zo kunt u bijvoorbeeld een kinderzitje i.c.m. een ART gekeurde slot bij bestellen en profiteren van een scherpe prijs! H&H Dutch Bikes onderscheid zich in haar service. Bij ons kunt u de moederfietsen 100% rijklaar bestellen tot aan de trappers en het stuur. Heeft u een kinderzitje bij besteld? Geen probleem, wij zorgen dat deze  kosteloos, veilig en goed gemonteerd worden op uw fiets zodat u er zelf helemaal niet aan hoeft te sleutelen.

Wij leveren onze moederfietsen in de volgende merken:
AVALON, POPAL, ALTEC, VOGUE, SPIRIT, SPIRIT, BSP en PUCH.

Over het algemeen zijn onze moederfietsen allemaal direct leverbaar uit voorraad.
Dit maakt dat wij u een snelle levertijd kunnen garanderen!

Om te beginnen kunt u het beste de framemaat bepalen a.d.h.v. uw lichaamslengte. In de filteropties kunt u de geschikte framematen selecteren m.b.t. uw lichaamslengte. Zo vallen de overbodige fietsen die niet geschikt zijn voor uw lichaamslengte weg.