Show sidebar

Popal Cityflex N3 Damesfiets 28 inch

345,00

Aldo Stadsfiets Lage instap fiets 28 inch 46cm blauw Terugtraprem 1-speed

579,00

Aldo Comfort 26 inch terugtraprem Ultra Lage instap fiets 42cm blauw

599,00

Aldo Comfort N3 Ultra Lage instap fiets 28 inch 46cm blauw

669,00

Aldo Comfort N3 handremmen Ultra Lage instap fiets 28 inch 46cm blauw

669,00

Aldo Comfort 26 inch N3 handremmen Ultra Lage instap fiets 42cm blauw

669,00

Aldo Comfort 26 inch RN3 terugtraprem Ultra Lage instap fiets 42cm blauw

669,00

Aldo Comfort N7 handremmen Ultra Lage instap fiets 28 inch 46cm blauw

749,00

Aldo Comfort 26 inch N7 handremmen Ultra Lage instap fiets 42cm blauw

749,00

Aldo Stadsfiets N3 handremmen Lage instap fiets 28 inch 46cm bruin

799,00

Pointer mamafiets N7 Lage instap fiets moederfiets

879,00

Aldo Stadsfiets N7 handremmen Lage instap fiets 28 inch 46cm bruin

899,00

Een betaalbare stadsfiets kopen?

Bij H&H Dutch Bikes bent u aan het juiste adres en heeft u keuze uit een ruim assortiment damesfietsen, moederfietsen, transportfietsen, oma-fietsen en natuurlijk de beste stadsfietsen.

Bij H&H Dutch bikes bieden wij een grote selectie aan categorie damesfietsen voor de stedelijke omgeving. Onze stadsfietsen zijn speciaal ontworpen voor de moderne vrouw en bieden comfort, stijl en veiligheid.

Onze damesfietsen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en modellen, waaronder de populaire omafiets, stadsfiets en e-bike. Elk model is ontworpen met de specifieke behoeften van de vrouw in gedachten, zoals een lage instap en verstelbare zadelhoogte.

Onze stadsfietsen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals lichtgewicht aluminium en stevig staal, waardoor ze gemakkelijk te besturen zijn en een lange levensduur hebben. Bovendien zijn onze fietsen voorzien van de nieuwste technologieën, zoals verlichting en sloten voor extra veiligheid.

Onze damesfietsen zijn perfect voor de dagelijkse commute naar het werk of school, maar ook geschikt voor langere fietstochten in de stad. Bovendien zijn onze stadsfietsen een milieuvriendelijke en gezonde manier om te reizen.

Bij H&H Dutch bikes zijn wij trots op onze uitgebreide selectie aan categorie damesfietsen voor de stad. Bezoek onze website voor meer informatie over onze modellen en om een stadsfiets te bestellen. Laat u verrassen door de kwaliteit en het comfort van onze fietsen en ontdek de stad op een nieuwe manier!

Bedrijf H&H Dutch Bikes is gespecialiseerd in de verkoop van kwalitatief hoogstaande stadsfietsen. Onze fietsen zijn gemaakt van duurzame materialen en ontworpen met oog voor detail. Bovendien zijn onze stadsfietsen uiterst geschikt voor dagelijks gebruik in de stad.

Onze stadsfietsen zijn perfect voor woon-werkverkeer, maar ook voor recreëren in de stad. Dankzij hun stijlvolle uiterlijk en comfortabele zitpositie zijn onze fietsen een echte aanwinst voor iedereen die op zoek is naar een fiets voor dagelijks gebruik.

Wij bieden een breed scala aan stadsfietsen, van de traditionele stadsfiets met een stijlvolle uitstraling tot de moderne e-bike met een zeer efficiënte elektrische ondersteuning. Onze stadsfietsen zijn beschikbaar in verschillende maten en kleuren, zodat er voor iedereen een geschikte fiets te vinden is.

Onze stadsfietsen worden geleverd met een garantie van 2 jaar, zodat u zeker bent van een goede aankoop. Bovendien bieden wij ook de mogelijkheid om uw fiets te laten afleveren en monteren door een professioneel team van monteurs.

Kijk gerust rond op onze website voor meer informatie over onze stadsfietsen en neem gerust contact met ons op voor advies of een proefrit. Bij H&H Dutch Bikes bent u verzekerd van een kwalitatief hoogstaande stadsfiets!