Show sidebar

Herenfietsen met wielmaat 28 inch

Bij H&H Dutch Bikes hebben we een grote selectie aan herenfietsen voor elke gelegenheid. Of je nu op zoek bent naar een fiets voor dagelijks gebruik, zoals een transportfiets, een stadsfiets of een opafiets, wij hebben het allemaal.

Onze transportfietsen zijn perfect voor wie vaak met zware spullen onderweg is. Deze fietsen zijn stevig en hebben vaak een stevige bagagedrager waar je een tas of mand op kunt plaatsen. Onze transportfietsen zijn ook uitgerust met een bredere band voor meer stabiliteit en grip, zodat je veilig en comfortabel kunt rijden.

Onze stadsfietsen zijn ideaal voor wie vaak door de stad rijdt. Deze fietsen zijn lichtgewicht en gemakkelijk te manoeuvreren, waardoor ze perfect zijn voor het verplaatsen door drukke straten en smalle steegjes. Onze stadsfietsen zijn ook voorzien van een vering in de voorvork, zodat je comfortabel kunt rijden, zelfs op oneffen wegen.

Onze opafietsen zijn perfect voor wie op zoek is naar een stevige robuuste fiets. Deze fietsen zijn uitgerust met een bredere band voor meer stabiliteit en grip en een comfortabele zadel. Onze opafietsen zijn ook voorzien van een stevige bagagedrager, zodat je spullen makkelijk mee kunt nemen.

Bij H&H Dutch Bikes hebben we een grote selectie aan herenfietsen voor elke gelegenheid. Of je nu op zoek bent naar een transportfiets, stadsfiets of opafiets, wij hebben het allemaal. Onze fietsen zijn van hoge kwaliteit en zijn gemaakt van de beste materialen. Bekijk onze collectie en kies de fiets die bij jou past!

Betaalbare herenfiets kopen? Dan bent u bij ons, nieuwefiets-kopen.nl, aan het juiste adres. Bij nieuwefiets-kopen.nl heeft u keuze uit verschillende type herenfietsen. Zo heeft u keuze uit Elektrische fietsen [ Ebikes], Transportfietsen, stadsfietsen en uiteraard de traditionele Opoefiets. Kortom voor elke fietswens is er een optie!

Bekijk ons assortiment en koop uw herenfiets bij H&H Dutch Bikes, De Beste Deal op het Net!