Show sidebar

Damesfiets 28 inch of een transportfiets 28 inch kopen?

Wilt u een stevige en betaalbare damesfiets kopen? Of wellicht een damesfiets cadeau doen?
Bij H&H Dutch Bikes bent u aan het juiste adres en heeft u keuze uit een ruim assortiment moederfietsen, omafietsen, stadsfietsen en transportfietsen.

Bij H&H Dutch Bikes hebben we een uitgebreide collectie van de mooiste en hoogwaardige damesfietsen. Onze fietsen zijn speciaal ontworpen voor de vrouwelijke rijder en bieden een perfecte balans tussen stijl en functionaliteit.

Onze damesfietsen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en modellen, van de traditionele stadsfiets tot de sportieve e-bike. Onze stadsfietsen zijn perfect voor de dagelijkse rit naar school of werk, terwijl onze e-bikes ideaal zijn voor langere afstanden en heuvelachtige gebieden.

Onze fietsen zijn gemaakt van de beste materialen, waaronder hoogwaardig staal en aluminium, en zijn voorzien van de nieuwste technologieën zoals verstelbare zadelhoogte en verlichting. Onze fietsen zijn ook voorzien van een stijlvolle en elegante afwerking, waardoor ze een echte blikvanger zijn.

Bij H&H Dutch Bikes bieden we ook personalisatie-opties voor onze damesfietsen. U kunt uw fiets laten beschilderen in uw eigen kleuren of een uniek ontwerp laten maken. Dit maakt uw fiets uniek en een echte uitdrukking van uw persoonlijkheid.

Als u op zoek bent naar een hoogwaardige damesfiets, dan bent u bij H&H Dutch Bikes aan het juiste adres. Onze damesfietsen zijn niet alleen praktisch, maar ook stijlvol en uniek. Bezoek onze website voor meer informatie over onze collectie damesfietsen en maak vandaag nog een afspraak voor een proefrit.

Bij H&H Dutch Bikes bieden we een breed assortiment aan damesfietsen met verschillende wielmaten en modellen. Onze damesfietsen zijn speciaal ontworpen voor de vrouwelijke fietser, met aandacht voor comfort en stijlvol design. Wij geloven dat de juiste wielmaat van een fiets een belangrijke rol speelt in de rijervaring, daarom bieden we onze klanten de keuze uit 26 inch en 28 inch wielmaten. Onze lage instap modellen zorgen voor een gemakkelijke instap, ideaal voor vrouwen met beperkte mobiliteit of voor degenen die op zoek zijn naar een veilige en comfortabele fiets. Bekijk onze collectie damesfietsen op onze website en ontdek welke maat en model het beste bij u past. Bij H&H Dutch Bikes zorgen we dat u veilig, comfortabel en stijlvol de weg op kunt.

Bij H&H Dutch bikes bieden we een brede selectie aan damesfietsen in verschillende wielmaten en framematen. Onze collectie bestaat uit fietsen met 28 inch en 26 inch wielmaten die speciaal zijn ontworpen voor dames. Deze fietsen zijn verkrijgbaar in verschillende framematen, zodat er voor iedere vrouw een geschikte fiets te vinden is.

Onze damesfietsen met 28 inch wielen zijn de standaard-maat wielen voor een volwassenen fiets. Deze fietsen zijn ideaal voor langere ritten en bieden een goede wegligging. Daarnaast zijn onze 28 inch damesfietsen verkrijgbaar in verschillende framematen, zodat er altijd een fiets is die perfect aansluit bij de maat van de fietser.

Damesfietsen met 26 inch wielen zijn bedoeld voor volwassen vrouwen en niet voor meisjes. De 26 inch damesfietsen zijn juist geschikt voor volwassen vrouwen die op zoek zijn naar een kleine en wendbare fiets zodat ze makkelijk bij de grond kunnen. Deze fietsen zijn ideaal voor korte dames en bieden een goede manoeuvreerbaarheid. Zie onze Aldo Lage instap fietsen met 26 inch wielmaat.

Een ander voordeel van onze damesfietsen is dat er ook modellen met lage instap verkrijgbaar zijn. Dit maakt het stappen op en afstappen van de fiets een stuk eenvoudiger en veiliger. Hierdoor is onze collectie damesfietsen ook geschikt voor vrouwen die moeite hebben met het opstappen op een hoge fiets.

In onze collectie damesfietsen van H&H Dutch bikes is er voor iedere vrouw wel een geschikte fiets te vinden. Of u nu op zoek bent naar een comfortabele fiets voor langere ritten of juist een sportievere fiets voor kortere ritten, wij hebben het allemaal. Bovendien zijn onze fietsen verkrijgbaar in verschillende framematen en sommige modellen zijn zelfs voorzien van een lage instap, zodat u veilig en comfortabel kunt fietsen.